Dziedzictwo przyrodniczo-kulinarne kół łowieckich na Ziemi Lubaczowskiej
Wydawnictwo: Powiatowe Centrum Kultury w Lubaczowie 2016
Okładka: twarda
Stan: bardzo dobry
Uwagi: brak
Bogato ilustrowany album, w którym na 135 stronach czytelnicy znajdą m.in. historię, zakres działania i osiągnięcia kół łowieckich, a także zaproponowane przez koła przepisy na potrawy z dziczyzny i nalewki. Poznają też dzieje lubaczowskiego łowiectwa, któremu od setek lat sprzyjały okoliczne lasy, obfitujące w różnorodną zwierzynę.
Polecamy
Jan Sokołowski • Ptaki Polski. Atlas
33,00
PLN
Delfina Gayówna • Rośliny łąk
26,00
PLN
Bohumil Vancura, Jaroslav Klan • Grzyby
20,00
PLN
Ryby słodkowodne. Leksykon przyrodniczy
20,00
PLN
Andrzej Grzywacz • Grzyby chronione
10,00
PLN
Józef Fudakowski • Świat zwierzęcy Tatr
20,00
PLN
Ptaki lądowe. Leksykon przyrodniczy
24,00
PLN