Dziedzictwo przyrodniczo-kulinarne kół łowieckich na Ziemi Lubaczowskiej
Wydawnictwo: Powiatowe Centrum Kultury w Lubaczowie 2016
Okładka: twarda
Stan: bardzo dobry
Uwagi: brak
Bogato ilustrowany album, w którym na 135 stronach czytelnicy znajdą m.in. historię, zakres działania i osiągnięcia kół łowieckich, a także zaproponowane przez koła przepisy na potrawy z dziczyzny i nalewki. Poznają też dzieje lubaczowskiego łowiectwa, któremu od setek lat sprzyjały okoliczne lasy, obfitujące w różnorodną zwierzynę.
Polecamy
Jaromir Pokorny • Las. Przewodnik
24,00
PLN
Drzewa świata. Ilustrowana encyklopedia
90,00
PLN
Władysław Szafer • Tajemnice kwiatów
14,00
PLN
Noah Strycker • Rzecz o ptakach
16,00
PLN
Józef Fudakowski • Świat zwierzęcy Tatr
20,00
PLN
Andrzej Grzywacz • Grzyby chronione
10,00
PLN