X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Autor: Anthelme Brillat Savarin
Wydawnictwo: PIW 1977
Okładka: twarda
Stan: dobry
Uwagi: prywatna pieczątka na stronie tytułowej.
Polecamy
Paweł Ochman • Pyszności z roślin
45,00
PLN
Surowo znaczy zdrowo. Kuchnia RAW
65,00
PLN
Christoph Ribbat • W restauracji
12,00
PLN